У Кропивницькому обговорювали співпрацю органів державної влади та волонтерів

Квітень 07, 2023 | Новини | Переглядів: 777 | Коментарі: 0

У Кропивницькому відбувся регіональний форум Роль молоді у наближенні Перемоги, який зібрав 120 осіб офлайн та 100 осіб онлайн з числа студентської молоді, представників громадських та волонтерських організацій, молодіжних рад, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Однією з головних тем форуму стала панельна розмова "Співпраця органів державної влади та волонтерів", у якій виступила заступниця начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Катерина Колтунова.

Також обговорювалися теми "Молодіжні волонтерські ініціативи", "Розвиток та актуальні напрями діяльності волонтерських організацій" та "Роль волонтерського руху у відновленні деокупованих територій. Роль молоді у наближенні Перемоги та у відбудові України". 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool