У Кропивницькому обговорили питання щодо придбання обладнання для онкодиспансеру

Серпень 10, 2021 | Новини | Переглядів: 1316 | Коментарі: 0

У Кіровоградській обласній державній адміністрації відбулася нарада щодо придбання радіотерапевтичного обладнання для обласного онкологічного диспансера під головуванням голови ОДА Марії Чорної.

До наради долучилися керівник закладу Костянтин Яриніч, директор департаменту охорони здоров’я Олег Рибальченко, очільниця Кіровоградської обласної лікарні Лариса Андреєва.

За інформацією директора департаменту охорони здоров’я Олега Рибальченка, для оновлення парку радіотерапевтичного обладнання розглядається варіант придбання або лінійного прискорювача або гаматерапевтичного апарата.

Крім цього, присутні обговорили питання оцінки наявних бункерів на відповідність щодо встановлення лінійного прискорювача. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool