У Кропивницькому невідомі позривали списки боржників (ФОТО)

Січень 27, 2020 | Новини | Переглядів: 1994 | Коментарі: 0

На вихідних на деяких дошках для об'яв зникли списки боржників за спожите тепло, повідомляє FOTOINFORM.NET

На минулому тижні були розміщені списки боржників, які заборгували великі кошти теплогенеруючій компанії. Деякі списки «протрималися» на дошках об'яв недовго. Хтось, скоріш за все, із боржників не захотів, щоб про його борг знали сусіди, тому доля цих об'яв вирішилася швидко. Ці списки просто зірвали та викинули на сміття.

Тариф у місті Кропивницький за грудень 2019 року різниться по будинкам та доходить майже  до 39 грн. за кв.м, тому за опалення квартири кожного місяця нараховуються немалі кошти та кропивничани збирають борги, бо не в змозі платити. А хтось, навіть якщо і в змозі, не поспішає цього робити. Плюсова температура у минулому місяці чомусь не дуже вплинула на зниження тарифу у місті. Хоча багато мешканців очікували на низькі платіжки. Чомусь у столиці України тариф за грудень 2019 року – 25,32 грн за кв.м

На фото прибрані номера квартир , щоб "не трамвувати" зайвий раз боржників, вони і так знають про свої борги. Цього списку боржників наразі  вже на дошці об`яв немає, бо його хтось зірвав.

невідомі позривали списки боржників


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool