У Кропивницькому найбільше скарг на підрядників, що ремонтують дахи в місті

Жовтень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

Сьогодні, 24 жовтня, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович порушив проблему контролю за якістю роботи підрядних організацій на об’єктах соціально – культурної сфери та житлового фонду у Кропивницькому.

Найбільше скарг кропивничан на підрядників, що ремонтують дахи в місті. Одна із скарг надійшла  на якість ремонту по Гагаріна 3А.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

- До мене люди тижнями ходять. Як не соромно тому керівникові – осінь, дощі, а він клаптиками  латає ту нещасну покрівлю. Я хочу попередити, не можна на нових об’єктах, які ми будуємо, класти дахи з шиферу, - відзначив Андрій Райкович. - Його давно не виготовляють, він накопився на складах. Давайте використовуйте вже нові, сучасні будівельні матеріали.

Андрій Райкович запевнив, якщо впродовж декількох днів ситуація не зміниться, цей підрядник жодного замовлення більше не отримає.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool