У Кропивницькому нагородили нацгвардійців (ФОТО)

Березень 24, 2023 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

Відзнакою Кіровоградської області «За мужність і відвагу» військовослужбовців стрілецького батальйону Національної гвардії України нагородили голова обласної ради Сергій Шульга та начальник ОВА Андрій Райкович сьогодні, 24 березня.

У Кропивницькому нагородили нацгвардійців (ФОТО)

У Кропивницькому нагородили нацгвардійців (ФОТО)

У Кропивницькому нагородили нацгвардійців (ФОТО)


«Сьогодні кожен із нас мріє тільки про одне: про перемогу! Дякую, що наближаєте її. Міцного здоров‘я вам і вашим рідним. Добробуту й ангелів-охоронців. Тримаємо стрій! Слава Україні!», - зазначив у вітальному слові Сергій Шульга.

Нагрудний знак «За мужність і відвагу» отримали майор Євгеній Безбородов і старший лейтенант Денис Роговий.

Також почесною грамотою облради та облдержадміністрації відзначили старшого солдата Олександра Гниляка, підполковника Віталія Демиденка, старшого солдата Владислава Карпушина та старшого солдата Павла Лося.

Грамоту обласної ради вручили сержантам Сергію Кіктенеку та Сергію Коровці, солдатам Євгенію Пастушенку, Віктору Поліщуку та Сергію Серьогіну.

Подяку обласної ради оголосили солдатам Владиславу Гудимі, Тетяні Деркач, Владиславу Калінодрусю, Вадиму Корнету, Владиславу Латишову, Богдану Попрузі, Євгенію Слободянику та старшому солдату Віталію Свинаренку.

Крім цього, цінні подарунки отримали головний сержант Анатолій Балануца, лейтенант Ростислав Нєдєлков, майор Віталій Оленченко, старший лейтенант Василь Толкун і майстер-сержант Олександр Федотов.

Як уже повідомлялося, стрілецький батальйон Національної гвардії України презентував виставку «Шлях мужності і відваги» в креативному просторі «Пектораль» обласного центру народної творчості у Кропивницькому. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool