У Кропивницькому на ярмарці шукатимуть найбільший гарбуз

Вересень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Організатори «Покровського ярмарку», який традиційно проходить в рамках Міжнародної агропромислової виставки «AgroExpo» у місті Кропивницький, запрошує усіх бажаючих з усіх куточків України взяти участь у конкурсі на найбільший гарбуз.

До участі у конкурсі запрошуються всі, хто виростив на своєму городі гарбуз великого розміру. Той, чий овоч буде важити найбільше, отримає супер-приз. Торік після тривалого зважування переміг гарбуз Валерія Помазана з селища Кожанка Київської області. Вага гарбуза-велетня склала 43,5 кг.

Нагадаємо, цього року "AgroExpo" пройде з 25 по 28 вересня. Минулого року за чотири дні виставку відвідало 35 090 відвідувачів. Кількість експонентів склала 592 компанії.


 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool