У Кропивницькому на місці злочину спіймали двох крадіїв кабелю

Січень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Ними виявилися місцевий мешканець і житель іншої області. У злодіїв було вилучено підручні інструменти та близько сотні метрів пошкодженого кабелю, що належить підприємству зв’язку.

Вихідного дня близько 4-ї години ночі наряд батальйону поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності повітряної лінії телефонного дроту у віддаленому районі міста.

Прибувши за адресою, поліцейські почали відпрацьовувати територію. Під час обстеження працівники поліції охорони помітили двох чоловіків, які намагалися зняти зі стовпів кабель та змотати його. Вживши заходів щодо припинення правопорушення, поліцейські здійснили поверховий огляд громадян, у яких виявили два предмети, схожих на ножі та кусачки, і 90 метрів пошкодженого кабелю.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особи злодіїв встановили, ними виявилися місцевий 43-річний житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, та 25-річний мешканець іншої області.

Кропивницький: знову підвищення тарифів з 1 березня!

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків. У даний час злодіям інкримінують правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

За матеріалами управління поліції охорони
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool