У Кропивницькому можна безкоштовно отримати тести для діагностики ВІЛ

Жовтень 22, 2020 | Новини | Переглядів: 793 | Коментарі: 0

Пройти тестування на ВІЛ вдома максимально просто та зручно. Для цього необхідно перевірити власне здоров’я через сайт prozdorovia.in.ua, скориставшись опцією «Хочу обстежитись».

Далі – замовити оральний тест для діагностики ВІЛ-інфекції.

- Відвідувач сайту повинен пройти анкетування, яке визначить ризики  інфікування на ВІЛ. Опісля можна замовити тест додому з будь-якого регіону України. Оральний тест на ВІЛ - одна з найновіших опцій у діагностиці захворювання. Він дуже простий у використанні, а результат можна отриматиза 20 хвилин. Точність діагностики сягає  99 % за умови дотримання інструкції, - як це працює розповідає координаторка проєкту HealthLink на Кіровоградщині Катерина Тимошенко.

БО «100 відсотків життя. Кропивницький» закликає кожного бути відповідальним до свого здоров’я. Пройти тестування на ВІЛ легко, зручно і безпечно. Негайте часу – перевіряйте здоров’я


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool