У Кропивницькому містяни почали жалітися на холод у багатоповерхівках

Жовтень 20, 2020 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 жовтня, у Кропивницькому ще не почали опалювати багатоповерхівки, повідомляє FOTOINFORM.NET

Цієї ночі температура повітря на вулиці вже була + 3 градуси. Ті нещасні мешканці Кропивницького, які не мають індивідуального опалення та мешкають в бетонних багатоповерхівках, відчули, що в помешканнях впала температура. Про це почали писати у соцмережах та висловлювати своє незадоволення.

«Я живу в угловій квартирі хрущовки, зараз температура дома +15 градусів. І це в мене всі вікна приготовленні до зими. В обід, коли на дворі сонячна погода, краще бути на вулиці, бо там тепліше ніж у мене у квартирі. Вже пора включити централізоване опалення хоча б вночі, коли геть холодно становиться», - скаржиться мешканець багатоповерхівки.

«Звернулася сьогодні телефоном в теплогенеруючу компанію та запитала, коли ж тепло з'явиться? Нащо мені відповіли, що це рішення приймає міськрада. Коли на вулиці буде три дні температура середньодобова +8, тоді і розпочнеться опалювальний сезон. Вночі сплю під двома ковдрами та все ж холодно у квартирі. Вже так втомилася чекати, що включать тепло. Мені, як інваліду з мінімальною пенсією бракує коштів, щоб встановити собі автономне опалення. Могли вже вирішити та допомогти мешканцям міста, щоб у всіх було індивідуальне опалення. Тоді буду сама вирішувати, коли і як себе гріти»,- розповідає пенсіонерка.

У Кропивницькому містяни почали жалітися на холод


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool