У Кропивницькому Марія Чорна вручила нагороди з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

Серпень 24, 2021 | Новини | Переглядів: 1442 | Коментарі: 0

У Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М. Кропивницького відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення 30 -ї річниці Незалежності України.

У рамках урочистої частини заходу присутніх привітала очільниця облдержадміністрації Марія Чорна.

«Вітаю вас! Сьогодні ми разом з усією країною святкуємо 30-річчя її незалежності! Наше завдання – щоденно, постійно працювати для того, щоб кожен житель Кіровоградщини у кожній громаді відчував себе захищеним та щасливим. Вірю, що спільно, крок за кроком, ми будемо йти до цієї мети. Сьогодні ж я бажаю вам мирного неба над головою, міцного здоров’я! З Днем Незалежності, Кіровоградщино! З Днем Незалежності, Україно!» - привітала присутніх Марія Чорна.

У рамках церемонії нагородження керівництво області вручили почесну відзнаку області «Честь і слава Кіровоградщини» колективу КНП «Кіровоградська обласна лікарня» - головному лікарю Ларисі Андреєвій та діловоду групи логістики загону спецпризначення військової частини А20777 Олександру Півнєву.

Відзнаку «За заслуги» ІІ ступеня отримав голова благодійного фонду «Щаслива дитина – квітуча Україна» Микола Цуканов.

Почесні грамоти облдержадміністрації та обласної ради отримали педагоги, військовослужбовці, медики, науковці, діячі культури та мистецтв, керівники фермерських господарств та благодійники.  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool