У Кропивницькому лялькарі відкрили новий театральний сезон (ФОТО)

Серпень 23, 2022 | Новини | Переглядів: 1591 | Коментарі: 0

Перший стаціонарний захід колективу КЗ «Кіровоградський академічний обласний театр ляльок», присвячений відкриттю 84-го театрального сезону, пройшов випробування тривалою повітряною тривогою.

У Кропивницькому лялькарі відкрили новий театральний сезон

У Кропивницькому лялькарі відкрили новий театральний сезон

У Кропивницькому лялькарі відкрили новий театральний сезон

У Кропивницькому лялькарі відкрили новий театральний сезон


На жаль, не усі маленькі глядачі змогли дочекатися її закінчення. Але більшість дітей та дорослих все ж залишилися у театрі і отримали гарний заряд позитивних емоцій від веселих ігор, розваг та перегляду інтерактивної шоу-казки з ростовими ляльками «Пригоди у крижаному королівстві».
  Під час проведення святкової програми, завдяки старанням юних художників, театральне подвір’я розквітло яскравими барвами мирних дитячих мрій. Забавні клоуни разом з гостями згадали і уславили українські національні страви, позмагалися у швидкості їх «приготування» та енергійно потанцювали з присутніми під запальні мелодії.
  На прощання, організатори свята почастували малечу морозивом та побажали щасливого і повноцінного дитинства під мирним небом України, а також висловили сподівання на плідний творчий сезон з новими яскравими проєктами, постановками і зустрічами. Крім гарного настрою, на згадку театральним шанувальникам і митцям залишиться купа атмосферних святкових світлин.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool