У Кропивницькому ліквідували 2 пожежі

Квітень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 1819 | Коментарі: 0

12 квітня о 18:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Шахтарській, що в обласному центрі.

Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 5 м2 речей домашнього вжитку та дерев’яна шафа у одноповерховому житловому будинку. О 18:23 пожежу було локалізовано та о 18:39 – ліквідовано.

До гасіння залучалось 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 18:28 стало відомо про займання по вул. Бобринецький шлях м. Кропивницький. Там загорілось 0,5 м2 автомобільної шини вантажівки «DAF» на відкритій території. О 18:40 пожежу було локалізовано та о 18:51 – ліквідовано. В гасінні брали участь 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool