У Кропивницькому кандидати в депутати зустрічаються з виборцями (Фото)

Жовтень 14, 2020 | Новини | Переглядів: 1328 | Коментарі: 0

Кандидати в депутати Кропивницької міської ради від політичної партії «Ліва опозиція»  проводять робочі зустрічі з виборцями у різних мікрорайонах міста.

Зокрема, лідер партійного списку «лівих» Костянтин Дружинін, разом зі своїми товаришами, кандидатами в депутати по шостому виборчому округу Віктором Подшиваловим та Камілем Байрашевим, провели робочі зустрічі з виборцями мікрорайону Балашівка.

Під час зустрічі кандидати в депутати ознайомили присутніх з передвиборною програмою партії «Ліва опозиція» та загострили питання про проблеми молоді, яка масово виїжджає в інші регіони України і за кордон, розповіли про заходи щодо створення робочих місць, поліпшення інфраструктури, розвитку комунального транспорту та інше.

По завершенню заходів, перед містянами виступили творчий пісенний колектив «Оберіг» та автор і виконавець своїх пісень Віктор Холявко.

Кандидати в депутати Кропивницької міської ради від політичної партії «Ліва опозиція» проводять робочі зустрічі з виборцями у різних мікрорайонах міста.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool