У Кропивницькому говорили про правила безпечної поведінки вдома і на вулиці (ФОТО)

Березень 31, 2023 | Новини | Переглядів: 705 | Коментарі: 0

В обласному центрі відбулося нове засідання Батьківського клубу було присвячене правилам безпечної поведінки. 

У Кропивницькому говорили про правила безпечної поведінки вдома і на вулиц

У Кропивницькому говорили про правила безпечної поведінки вдома і на вулиц

У Кропивницькому говорили про правила безпечної поведінки вдома і на вулиц


Для родин, в яких зростають маленькі пустуни, ця тема дуже актуальна. Адже небезпека може чатувати на дітей і вдома, і на вулиці.

Учасники переглянули слайд-шоу «Правила безпечної поведінки вдома і на вулиці», з якого малеча дізналася про правила поводження у ліфті, що робити коли ти залишився сам вдома, як поводитися, коли незнайомець запрошує тебе на прогулянку, та про інші небезпечні ситуації, які можуть виникнути, та про те, як їх уникнути.

Прозвучали чудові вірші Світлани Гарбуз «Не бався сірниками», «Не чіпай незнайомих речей», а з вірша Анни Семенович «Куди телефонувати в разі небезпеки» діти дізналися номери телефонів екстрених служб.

Цікава та корисна гра «Можна – не можна» допомогла закріпити знання з правил безпеки.

Окремий блок засідання був присвячений мінній безпеці. Діти дізналися, що таке міни та де вони можуть бути замасковані. На згадку про зустріч малеча отримала у подарунок розмальовки-застереження з мінної безпеки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool