У Кропивницькому готують сценарії реагування на удари по об’єктах теплопостачання під час опалювального сезону

Серпень 09, 2022 | Новини | Переглядів: 1701 | Коментарі: 0

Міська влада має не тільки забезпечити готовність теплового господарства до опалювального сезону, а й передбачити додаткові сценарії реагування у разі ураження об’єктів теплопостачання.

- російські агресори щодня завдають підступних ударів по цивільних об’єктах, у тому числі кілька ракетних прильотів витримав і Кропивницький. Уже бачимо, що у багатьох зруйнованих містах опалювальний сезон на межі зриву, тому ми повинні передбачити додаткові сценарії дій у випадку ракетних ударів по інфраструктурних об’єктах теплозабезпечення, зокрема, куди переміщувати дітей і людей із закладів соціальної сфери, які можуть залишитися без опалення, встановлення необхідної кількості наметів для обігріву у житлових масивах. Крім того, уже сьогодні потрібно використати можливості програми USAID для монтування міні-котелень, що працюють на твердому паливі, - повідомив заступник міського голови Олександр Мосін.

джерело -Кіровоградська ОДА/ОВА 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool