На Кіровоградщині голова ОДА представив громаді Новомиргородщини нову очільницю РДА

Січень 31, 2020 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

Новомиргородську районну державну адміністрацію очолила Алла Дворніченко. На посаді її офіційно представив сьогодні, 31 січня, голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Балонь. 

"У житті громади Новомиргородщини розпочинається новий етап. Розпорядженням Президента України від 25 січня 2020 року районну державну адміністрацію очолюватиме Алла Дворніченко. Конкурс проходив абсолютно прозоро за програмою "LIFT". Це дозволило обрати фіналістів із кращих кандидатів", – відзначив Андрій Балонь.

За його словами, основними критеріями ефективності роботи новопризначених очільників райдержадміністрацій буде результативність у виконанні завдань Президента й Уряду і реалізація перспективних змін у житті району.

Під час представлення Алла Дворніченко подякувала Президенту України Володимиру Зеленському та голові Кіровоградської облдержадміністрації Андрію Балоню за наданий їй кредит довіри, а воїнам – за можливість розбудовувати державу, поки ті захищають країну на передовій. 

"Основні цілі своєї роботи вбачаю в активному залученні інвестицій для створення нових робочих місць, співпраці з соціально-відповідальним бізнесом і забезпеченні якісного проведення адміністративно-територіальної реформи. Окрім цього, йдеться і про ефективну поточну роботу у всіх сферах, і про підтримання принципів законності та правопорядку на Новомиргородщині. Щоб реалізувати плани, потрібна підтримка. Закликаю до співпраці всіх депутатів і представників місцевого самоврядування", – розповіла Алла Дворніченко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool