У Кропивницькому голів квартальних комітетів навчили правилам пожежної безпеки

Березень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

28 березня фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області та Кропивницького міськрайонного відділу У ДСНС в області провели семінарське заняття для голів квартальних комітетів Фортечного району м. Кропивницький на тему: «Правила пожежної безпеки у побуті».

Голови квартальних комітетів під час спілкування із мешканцями своїх житлових районів мають можливість проаналізувати, які оселі є небезпечними щодо стану пожежної безпеки, яких громадян потрібно застерегти від необачних вчинків, що можуть призвести до нещасних випадків тощо.

Таким чином, «квартальні» сприятимуть якнайширшому інформуванню населення стосовно правил пожежної безпеки.

Саме з метою навчити голів квартальних комітетів проводити грамотну профілактичну роботу із мешканцями приватного сектора, зокрема із категоріями громадян, які найбільш вразливі щодо нещасних випадків у побуті, рятувальники проводять навчальні семінари.

Присутніх було поінформовано про основні причини виникнення пожеж, як користуватись вогнегасниками та як поводитись, якщо опинились в осередку пожежі, та зосереджено увагу на забороні спалювання сміття і залишків рослинності.

Крім того, рятувальники роздали усім присутнім застережні листівки, у яких стисло викладені правила безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool