У Кропивницькому екс-керівник держпідприємства «нагрів» державу на 400 тисяч гривень

Січень 26, 2021 | Новини | Переглядів: 657 | Коментарі: 0

Сам себе преміював на 417 тис грн: повідомлено про підозру екс-керівнику держпідприємства, яке здійснює поставку газу в регіоні

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено про підозру колишньому голові товариства, що є постачальником газу на Кіровоградщині, за фактом привласнення майна підприємства ( ч.4 ст. 191 КК України).

Слідством встановлено, що керівник постачальної компанії забезпечив собі невмотивовані підвищення заробітної плати, внаслідок необґрунтованого застосування коефіцієнту посадової структуризації до посадового окладу, тим самим завищив суму нарахованої заробітної плати на 417 тис грн. Тоді як нарахування посадовцю такого рівня будь-яких доплат, надбавок та преміювання є виключно компетенцією Наглядової ради Товариства.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool