У Кропивницькому дзвінки на «гарячу лінію» сьогодні приймав голова облдержадміністрації

Вересень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

Сьогодні протягом години (з 10.00 по 11.00) з жителями області на "гарячій лінії" спілкувався Сергій Кузьменко. Найбільше телефонували мешканці Кропивницького та Олександрії.

З проханням відкоригувати графік руху маршрутних таксі на міському маршруті №103 до керівника області звернулись дві мешканки Кропивницького.

Решта дзвінків з обласного центру стосувалась питань щодо упорядкування Старобалашівського кладовища, облаштування безпечного пішохідного переходу біля школи №19, а також функціонування ОСББ.

Олександрійських додзвонювачів турбували теми, пов’язані із забезпеченням пільговим житлом, організацією освітнього процесу в одному із позашкільних закладів міста. Один із заявників цікавився перспективами створення гемодіалізного центру у місті. Голова облдержадміністрації запевнив чоловіка, що нині тривають підготовчі роботи по облаштуванню такого центру в Олександрії. "Є відповідне рішення міської ради, кошти для облаштування центру та компанія, що готова долучитись до реалізації цього проекту", - повідомив заявнику Сергій Кузьменко. Принагідно він зауважив, що за декілька тижнів очікується відкриття гемодіалізного відділення у Кропивницькому.

"Матимемо вже три відділення в області, де проводитиметься ця життєвонеобхідна процедура", - додав голова ОДА.
Як зауважив очільник області під час спілкування на "гарячій лінії" із заявниками, порушені ними питання будуть обговорені із міськими головами та опрацьовані профільними фахівцями задля подальшого їх вирішення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool