У Кропивницькому досліджують мальовничі озера регіону

Квітень 20, 2021 | Новини | Переглядів: 1448 | Коментарі: 0

Про мальовничі озера Кіровоградщини розповіли бібліотекарі своїм користувачам під час інформ-калейдоскопу «Блакитні перла Кіровоградщини», що відбувся в бібліотеці-філії для дітей №21.

Читачі під керівництвом бібліотекарів провели пошукову роботу в інтернет-ресурсах і зібрали цікавий матеріал про унікальні водойми нашої місцевості: їх історію(а деякі із них відомі ще з часів козаччини) флору і фауну( реліктові рослини на берегах).

Учасники заходу зацікавилися легендами і міфами пов’язаними з Чорним озером, лікувальними властивостями Срібного і Солоного та унікальною чистотою озера з милозвучною назвою «Блакитне око».

Юні дослідники створили онлайн мапу «Блакитні очі Кіровоградщини», яка проінформує кожного користувача про особливості обраного об’єкту та допоможе дізнатися про шляхи сполучення з ним.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool