У Кропивницькому дорожній рух по вулиці Академіка Корольова буде заборонено

Жовтень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

У зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт по вул. Академіка Корольова, пов’язаних із заміною мереж теплопостачання, рух транспорту, у тому числі громадського, на відрізку від вул. Волкова до вул. Бєляєва 13 жовтня 2016 року з 09.00 до 18.00 буде тимчасово обмежено.

Рух автобусів, які обслуговують маршрути № 6 від вул. Героїв Сталінграда до сел. Молодіжне та № 112 від вул. Космонавта Попова до вул. Варшавська буде здійснюватися від просп. Університетського по вул. Євгена Тельнова (просп. Правди), вул. Бєляєва з подальшим правим поворотом на вул. Академіка Корольова і далі за маршрутами.

Рух транспортних засобів, які обслуговують автобусні маршрути № 21 (вул. Івана Олінського (Соціалістична) – МАУП – вул. Івана Олінського) та
№ 108 (Кардіодиспансер - ТЕЦ) буде здійснюватися по вул. Волкова, до перехрестя з просп. Університетським і далі з лівим поворотом на вул. Євгена Тельнова, Бєляєва з подальшим правим поворотом на вул. Академіка Корольова і далі за маршрутом.

Тролейбусний маршрут № 1 (101-й мікрорайон - Лісопаркова) буде працювати за схемою руху без заїзду до мікрорайону Бєляєва у напрямку руху від 101-го мікрорайону.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool