У Кропивницькому для військових діти створили малюнки (ФОТО)

Вересень 04, 2023 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

У Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г. Шевченка провели перший урок для школярів на тему «Ми українці: честь і слава незламним» сьогодні, 4 вересня.

У Кропивницькому для військових діти створили малюнки

У Кропивницькому для військових діти створили малюнки

У Кропивницькому для військових діти створили малюнки


Під час заходу діти створили малюнки, які волонтери передадуть військовим на передову.

«За традицією ми говорили про Україну та українців, тих, хто на військових рубежах, тих, хто займається волонтерством, тих, хто своєю творчістю підтримує віру та вселяє надію. Ми запросили волонтерок Наталію та Тетяну. Вони розповіли про наших героїчних захисників. Діти ж створили малюнки, які разом з гостинцями і побажаннями поїдуть до бійців. До підтримки військових долучився і колектив бібліотеки», – розповіла директора обласної бібліотеки для дітей Таїса Манжула.

Як уже повідомлялося, вихованці Бердянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату відпочили та оздоровилися в комунальному закладі «Центральноукраїнський ліцей-інтернат спортивного профілю Кіровоградської обласної ради», що знаходиться у Пантаївці. 

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool