У Кропивницькому для школярів провели квест (ФОТО)

Грудень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 583 | Коментарі: 0

6 грудня фахівці Служби порятунку провели для учнів загальноосвітньої школи №1 м. Кропивницький захопливу та рухливу гру-змагання у формі квесту. 

Важлива інформація та навички щодо безпечної життєдіяльності найкраще засвоюються дітьми саме у вигляді цікавої та повчальної гри.
Квест організований відповідно до тематики правил безпеки у зимовий період та проходить таким чином, щоб школярі могли проявити кмітливість, вправність, а також отримали корисні навички та знання, які знадобляться їм впродовж усьго життя.

Відповідно до правил квесту, команди-учасниці повинні за маршрутними листами пройти 6 станцій, на кожній із яких виконати певне завдання. Наприклад, станція «Привітальна» вимагає цікаво представити свою команду. «Перша допомога» – правильно надати допомогу «потерпілому» відповідно до завдання медичного працівника. Етап «Поетичний» теж непростий: необхідно проявити креативність, склавши тематичні віршовані рядки. «Загадкова» – назва говорить сама за себе, адже завдання полягає у відгадуванні загадок.

 На станції «Рятувальна» необхідно уявити себе в задимленому приміщенні, для чого діти із зав’язаними очима повинні знайти якомога більше предметів у кімнаті. А станція «Спритний рятувальник» дає можливість продемонструвати свою спритність та обережність – потрібно пройти якомога швидше із склянкою, зверху на якій лежить повітряна кулька.

Як показує практика, подібні заходи розважають та навчають дітей правилам безпеки життєдіяльності, вони ще й пропагують професію рятувальника, адже прагнення знайти справу свого життя виявляється ще у дитячому віці.

У Кропивницькому, для школярів, провели квест, (ФОТО)

У Кропивницькому, для школярів, провели квест, (ФОТО)

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool