У Кропивницькому дітлахів навчали правил безпечної поведінки

Березень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

14 березня вихованці дитячого дошкільного закладу №71 «Катеринка», що в обласному центрі, отримали незабутні враження від участі у грі-змаганні «Безпечна мандрівка», яка передбачена в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Справжнє свято влаштували для дошкільнят фахівці Служби порятунку, які у найприйнятнішій для малечі ігровій формі заклали у їхню свідомість корисні знання та навички безпечної поведінки у повсякденному житті.

Конкурси гри організовані таким чином, щоб важлива інформація засвоювалась максимально ефективно.

Під час «Безпечної мандрівки» малюки відгадували загадки про вогонь та пожежу, а відповіді складали з літер. Кмітливості дошкільнятам не позичати, тож цей конкурс пройшов з успіхом. Зупинилися рятувальники і на безпеці у побуті: з «чарівної скриньки» дітлахи діставали різноманітні речі на зразок сірників чи кухонного приладдя та розповідали, якими вже дозволяється користуватися, а якими – ні. Діти активно брали участь і в рухливих змаганнях: долали перешкоди та рятували друга із «задимленої» кімнати. Разом з рятувальниками дівчатка та хлопчики навчилися правильно одягати протигаз та дізналися, для чого він призначений. Також пригадали телефон Служби порятунку і запам’ятали, чому не можна чіпати на вулиці незнайомі предмети чи навіть іграшки та як діяти у разі пожежі.
Дітям та вихователям рятувальники залишили застережні листівки, з яких кожен зможе поновити знання, отримані під час подорожі.

Важливість подібних заходів високо оцінюють педагоги дошкільних навчальних закладів Кіровоградської області, тому що завдяки спільній роботі з рятувальникам діти краще розуміють поняття безпеки, адже спілкуються безпосередньо з людьми однієї з найвідважніших професій.

Прес-служба У ДСНС в області

14 березня вихованці дитячого дошкільного закладу №71 «Катеринка», що в обласному центрі, отримали незабутні враження від участі у грі-змаганні «Безпечна мандрівка», яка передбачена в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool