У Кропивницькому День прав людини відзначили акцієй протесту (ФОТО)

Грудень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1178 | Коментарі: 0

9 грудня в Кропивницькому за ініціативою представників Кіровоградської міської організації політичної партії «Нова Держава», біля приміщення Кіровоградської ОДА відбулася акція протесту.

Мітингувальники вирішили таким чином відзначити День прав людини, з вимогами повернення гідного рівня життя громадян України та особливо пенсіонерів.

В своїх виступах мітингувальники звертали увагу присутніх на проблему маленьких пенсій. Присутні поскаржились на те, що мінімальну заробітну плату підвищили до 3200 гривень, а про пенсіонерів ніхто навіть не подумав. Представники влади знущаються над пенсіонерами, які все своє життя присвятили розвитку та будівництву країни в якій вони зараз живуть.

Перед присутніми був зачитан текст резолюції мітингу, який присутні передали до Кіровоградської ОДА, для подальшого направлення до Адміністрації Президента, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

політичної партії «Нова Держава»

Кропивницький, День прав людини, політичної партії «Нова Держава»

Кропивницький, День прав людини, політичної партії «Нова Держава»

Кропивницький, День прав людини, політичної партії «Нова Держава»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool