У Кропивницькому біля закладів освіти будуть відновлювати паркани

Червень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

Андрій Райкович особисто відвідав загальношкільні збори в декількох закладах освіти, де директори підводили підсумки навчального року повідомляє сайт КМР

В рамках звітної сесії батьки часто звертаються до очільника міста з проханням щодо вирішення певних проблем. Як правило, підкреслив Андрій Райкович, це, у першу чергу, питання безпеки дітей: просять відновити зовнішнє освітлення, заасфальтувати певну територію, позначити пішохідні переходи на дорогах. Одна ж проблема стала системною в багатьох закладах, звернув увагу міський голова. Шкільні огорожі навколо закладів у своїй більшості за часи незалежності були розкрадені. Батьки ж слушно порушують це важливе з точки зору безпеки дітей питання.

Андрій Райкович доручив управлінню освіти міської ради під час планування бюджету галузі на наступний рік передбачити кошти на відновлення парканів у декількох школах.

- Підемо тим шляхом, яким ми ремонтуємо спортивні зали у школах Кропивницького, - наголосив очільник міста. – Так за декілька років ми зможемо вирішити і цю проблему.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool