У Кропивницькому біля ринку «Черемушки» відбувся рейд

Жовтень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

18 жовтня муніципальним патрулем у складі спеціалістів управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення та спеціалізованої інспекції Кіровоградської міської ради проведено рейдове відстеження місць несанкціонованої торгівлі по вулиці Євгена Тельнова біля ринку «Черемушки».

За результатами рейду складено 1 протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На час проведення рейду несанкціонована торгівля призупинена. З громадянами, які здійснюють торгівлю у невстановлених місцях, проведена роз’яснювальна та попереджувальна робота стосовно заборони “стихійної“ торгівлі на тротуарах міста, газонах та біля житлових будинків. Торгівцям запропоновано реалізовувати сільськогосподарську продукцію в спеціально відведених місцях та на ринках міста Кропивницького.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool