У Кропивницькому біля магазину у чоловіка вилучили гранату

Жовтень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 774 | Коментарі: 0

Поблизу магазину в обласному центрі поліцейські застали компанію громадян, які влаштували штовханину. В одного з учасників суперечки було вилучено боєприпас.

Наряд групи затримання батальйону поліції охорони перед вихідними близько 21-ї години вечора здійснив виїзд на спрацювання "тривожної кнопки" в торгівельному закладі розгалуженої мережі супермаркетів.

Прибувши за викликом, поліцейські побачили кількох чоловіків, які сперечалися та штовхали один одного. Помітивши правоохоронців, вони кинулися урозтіч. Втім один із громадян, тримаючи руку в кишені куртки, погрожував привести в дію гранату.
Миттєво зорієнтувавшись у ситуації, працівники поліції охорони, дотримуючись заходів особистої безпеки і забезпечивши безпеку перехожих, вилучили у чоловіка боєприпас.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції, якій передали 56-річного місцевого жителя та виявлений у нього предмет, схожий на гранату.

читайте також: «Кіровоградтепло» в черговий раз відновило теплоізоляцію наземного трубопроводу (ФОТО)

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Проводиться перевірка та встановлюється, за яких обставин граната опинилася у чоловіка.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool