У Кропивницькому бібліотекарі розповіли про неймовірні передбачення Жюля Верна

Лютий 10, 2018 | Новини | Переглядів: 1118 | Коментарі: 0

 Про неймовірні передбачення всесвітньовідомого письменника Жюля Верна, засновника жанру наукової фантастики, читачі бібліотеки-філії №21 дізналися під час дня інформації «Невловимий мандрівник, фантаст і вчений Жуль Верн». 

Атмосферу захопливих подорожей, цікавих відкриттів принесли до бібліотеки герої романів Жуль Верна. А стали ними читачі бібліотеки - найбільші прихильники творчості письменника.

Досконале знання творів, художні здібності, дослідницьку наполегливість продемонстрували учасники заходу під час конкурсів, арт-годин, експериментів, перегляду книжкових виставок та документальних фільмів про класика пригодницької літератури - Ж.Верна, улюбленого письменника не тільки дітей і підлітків, а й дорослих читачів .  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool