У Кропивницькому бібліотекарі організували літературне рандеву

Березень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

І знову в рамках Всеукраїнського Тижня дитячого читання в бібліотеці-філії №10 зібралися, всі ті, хто поважає і любить книгу.

«Читати модно!» - це під такою назвою відбулося літературне рандеву. Наймолодші учні ЗШ №12 та їх батьки зустрілися з місцевою поетесою Іриною Хоменко, яка почала займатися літературною творчістю з раннього дитинства.

В ігровій формі Ірина Анатоліївна презентувала свої ранні поетичні твори та віршовані загадки. Із вуст поетеси прозвучали вірші про літери.

Познайомила вона дітей з журналом «Колобочок», де були опубліковані її поезії . Маленькі користувачі бібліотеки з цікавістю слухали вірші та швидко відгадували веселі загадки. Вони визивали теплі емоції, різні асоціації.

А емоційне читання, доторкнулося найпотаємніших струн душі. Зі словами вдячності виступили читачі бібліотеки та побажали їй нових поезій, творчої наснаги, успіхів. В знак подяки учні подарували поетесі веселий танок та пісню. Захід завершився флешмобом «Читати модно!».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool