У Кропивницькому бібліотекарі для читачів організували майстер-клас

Січень 24, 2020 | Новини | Переглядів: 1781 | Коментарі: 0

Читачі бібліотеки-філії №1 взяли участь у майстер-класі «Сто смайликів», який для них організували бібліотекарі. 

Діти ділились між собою гарним настроєм та заряджали позитивом один одного, коли розмальовували кульки-смайлики. Дізнавалися багато цікавого – звідки з’явився смайлик та хто його придумав.

Учасникам заходу зацікавила інформація, що смайлик існує уже 57 років і з’явився він саме взимку 1963 року. А за 38 років існування його в Інтернеті, він є незамінним атрибутом електронного спілкування і став багатоликий. Він здатний виражати радість, здивування, захоплення, смуток та інші емоції.

Юні читачі придумували і малювали свої авторські смайлики, обмінювалися ними, дарували один одному. Ці «усміхнені личка» викликають позитивні емоції, допомагають краще зрозуміти співрозмовника. Мета заходу – більше позитивних емоцій, з посмішкою – по життю! Сьогодні і завжди! 

Читачі бібліотеки-філії №1 взяли участь у майстер-класі «Сто смайликів», який для них організували бібліотекарі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool