У Кропивницькому бандити вимагали 3 млн гривень з родини загиблого бійця ЗСУ (ФОТО)

Вересень 18, 2024 | Новини | Переглядів: 356 | Коментарі: 0

В обласному центрі СБУ затримала організатора злочинної групи, який вимагав мільйони гривень у родичів загиблих воїнів

СБУ на Кіровоградщині затримала представника місцевого криміналітету, який шахрайським шляхом вимагав у матері загиблого під час бойових дій військовослужбовця майже 3 млн. грн.

За вказану суму зловмисник обіцяв прискорити родичам виплату виділених державою коштів за загиблого сила, нібито прикриваючись звʼязками з військовими.

У Кропивницькому бандити вимагали 3 млн гривень з родини загиблого бійця ЗСУ (ФОТО)

У Кропивницькому бандити вимагали 3 млн гривень з родини загиблого бійця ЗСУ (ФОТО)

За даними слідства, зловмисник залучив до протиправної діяльності свого брата, та двох місцевих мешканців, які підшукували майбутніх жертв із числа родичів загиблих військовослужбовців.

Оперативники затримали організатора злочинної групи «на гарячому» під час отримання чергової частини грошових коштів у розмірі 300 000 гривень.

Найближчим часом зловмиснику буде повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 190 КК України.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool