На Кіровоградщині на ковід захворіло ще 305 мешканців області

Вересень 16, 2024 | Коронавірус | Переглядів: 156 | Коментарі: 0

За інформацією головної державної санітарної лікарки Кіровоградської області Надії Оперчук, за минулий тиждень в області зареєстровано 305 нових лабораторно підтверджених випадків, захворіли 241 дорослий та 64 дитини.

Також зареєстровано 3 випадки захворювання серед працівників ЗОЗ Знам’янської ТГ.

Продовжують лікування 327 пацієнтів, з них 67 дітей. За останні 7 днів летальних випадків не зареєстровано.

Наразі в області циркулює дві підлінії Omicron: (JN.1 (Jenny) та новий субваріант Omicron – FliRT).

Вакцинація є ефективним методом профілактики інфекційних захворювань, в тому числі і СOVID-19. В області діють 95 постійних пунктів щеплень та 3 центри масової вакцинації. У м. Кропивницький імунізація населення проводиться в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини КНП «ЦПМСД №1» та КНП «ЦПМСД №2», а також у пункті щеплень КНП «АЗП-СМ» МР м. Кропивницького» в селищі Гірничому.

Станом на 16.09.2024 року приблизна кількість доз в області становить Pfizer Omicron (дитяча) – 270 доз, Pfizer Omicron (доросла) – 2000 доз.


 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool