На Кіровоградщині надзвичайники ліквідували вісім пожеж (ФОТО)

Вересень 16, 2024 | Новини | Переглядів: 135 | Коментарі: 0

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Незалежності с. Аджамка Аджамської СТГ Кропивницького району.

Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 8 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Пожежу о 08:08 загасили рятувальники кропивницького пожежно-рятувального підрозділу.

На Кіровоградщині надзвичайники ліквідували вісім пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині надзвичайники ліквідували вісім пожеж (ФОТО)

О 12:36 стало відомо про займання на території садового товариства “Геолог” Соколівської СТГ Кропивницького району. Там загорілось 30 м2 сухої трави, чагарників та 1,5 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 13:42 кропивницькі вогнеборці приборкали пожежу.
О 14:30 надійшло повідомлення, що на вул. Сікорського селища Олександрівка Олександрівської СТГ Кропивницького району горить 9 м2 дровника та 24 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. Вогнеборці місцевого пожежно-рятувального підрозділу о 15:50 ліквідували пожежу.
О 14:41 надійшло повідомлення, що на вул. Степовій м. Помічна Помічнянської СТГ Новоукраїнського району загорілось 20 м2 шпал на території приватного домоволодіння. О 15:36 рятувальники помічнянської пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу.
О 18:30 на території приватного домоволодіння на вул. Шевченка с. Брусівка Устинівської СТГ Кропивницького району загорілось 30 м2 господарчої споруди. Устинівські рятувальники загасили пожежу о 19:40.
О 19:58 надійшло повідомлення, що на вул. Гагаріна с. Перчунове Піщанобрідської СТГ Новоукраїнського району горить 12 м3 дров на території приватного домоволодіння. Займання о 22:48 загасили вогнеборці помічнянської пожежно-рятувальної частини.

Вже 16 вересня о 00:55 стало відомо, що у дачному масиві “Керамік” Світловодської МТГ Олександрійського району горить 25 м2 речей домашнього вжитку та 49 м2 покрівлі двоповерхового дачного будинку. Світловодські рятувальники о 02:48 ліквідували займання.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини виникнення пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool