Міському голові Олександрії вручили орден (ФОТО)

Вересень 14, 2024 | Новини | Переглядів: 296 | Коментарі: 0

13 вересня 2024 року архієпископ Кропивницький і Голованівський Марк відвідав м. Олександрію, де зустрівся з міським головою Сергієм  Кузьменком.

Владика подякував очільнику міста за проявлену ініціативу та надане приміщення для облаштування духовного центру Православної Церкви України. Окрему подяку архієрей висловив депутатському корпусу за підтримку української помісної Церкви, а також працівникам міської ради за якісне та швидке оформлення прийнятих рішень, їх доброзичливе ставлення та чуйність.

Владика Марк відзначив, що кожного разу, відвідуючи місто Олександрію, приємно вражений його охайністю та чистотою, що свідчить про любов містян до свого міста та ефективний менеджмент керівництва громади. Архієпископ Марк побажав розквіту місту, добробуту його мешканцям, а, головне, Божого захисту для усіх воїнів-захисників і їх найшвидшого повернення зі знаменами перемоги до своїх родин.

Також, високопреосвященний Марк, з благословення блаженнішого Епіфанія, митрополита Київського і всієї України, за заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою та побожним народом, багаторічну допомогу Управлінню Кропивницької єпархії та місцевим парафіям вручив Сергію Анатолійовичу Кузьменку орден Рівноапостольного князя Володимира І ступеня.

джерело

Міському голові Олександрії вручили орден (ФОТО)


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool