Майстри української анімації

Вересень 13, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 71 | Коментарі: 0

Перші мальовані фільми з’явилися ще у 1892 році. Дотепер перегляд мультфільмів – це улюблене дозвілля не лише дітей, а й багатьох дорослих. 

Адже мультик – це жива казка! І не важливо, яке дійство розвертається на екрані, стежити за яскравими персонажами так цікаво!

Тож, працівники бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному», запропонували своїм користувачам та гостям книгозбірні поринути у чудовий та прекрасний світ мультфільмів.

Сьогодні, протягом дня, у читальній залі працював бібліотечний кінозал. Усі охочі мали нагоду переглянути найпопулярніші українські мультики про козаків. Це серія мультиплікаційних фільмів режисера Володимира Дахно, над якою він працював з1967 по 1995рр.

Історія про трьох запорозьких козаків, які кожної серії потрапляють у неймовірні пригоди, зустрічаються з цікавими людьми, опиняються у різних країнах та епохах, не залишає байдужими нікого.

 Створені ще в далеких 60-х роках персонажі мультфільмів «Як козаки…» не втратили своєї актуальності і сьогодні, тому що об’єднують в собі найкращі риси українського народу: сміливість і доброту, кмітливість і готовність допомогти ближньому.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool