Майстерня флікерів «Світлячки» у Кропивницькому

Вересень 13, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 67 | Коментарі: 0

Знання та дотримання правил дорожнього руху для дітей так само важливі, як і оволодіння грамотою. Майстерня флікерів «Світлячки» відбулась у бібліотеці-філії №10 для учнів 2 класу Завадівської гімназії.

Говорячи про власну безпеку, яку може посилити така маленька річ, як флікер, учасники заходу ознайомилися з варіантами флікерів різних форм та навчилися виготовляти світлячки. Під час майстерки діти повторили правила дорожнього руху та закріпили знання про те, що треба бути уважним, переходячи дорогу, розпізнавати основні дорожні знаки та бути суперпішоходом – носити флікери.

Після перегляду мультфільму «Про правила дорожнього руху», користувачі дізналися як уберегти себе від дорожніх автопригод за допомогою світловідбиваючих елементів на одязі. Саме вони допомагають водіям побачити пішохода у темряві, або велосипедиста на дорозі. Активними відвідувачі були під час вікторини «Юні інспектори дорожнього руху» та під час гри «Веселий світлофор».

Зустріч пройшла цікаво і весело. Юні користувачі прийшли до висновку, що носіння світловідбиваючих елементів на одязі та дотримання простих правил дорожнього руху – основна формула безпеки.

Учасники заходу та бібліотекарі вкотре наголошують – пам’ятайте: прості речі рятують життя! Подбайте про себе та своїх близьких – носіть світловідбиваючі елементи


Захід проведено в межах проєкту Громадський хаб "Амбасадори безпеки", що впроваджується Агенція сталого розвитку "Хмарочос" за підтримки Проєкту стабілізації поліцейської діяльності (PSP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool