Унікальна подорож від Ахтема Сеітаблаєва та Романа Мацюти

Вересень 17, 2024 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 72 | Коментарі: 0

29 вересня відбудеться знакова подія - Творчо - музична зустріч з Ахтемом Сеітаблаєвим - відомим українським режисером, актором театру та кіно, сценаристом і ведучим та Романом Мацютою - українським музикантом, співаком, актором, волонтером.

«Повернення додому» - це унікальна подорож в історію Кримського півострова та міста Каховка. Про мрію та про майбутнє, яке ми мусимо планувати, про безстрашність та віру в Україну. І звісно про дім, який іноді важко раціонально пояснити, але легко відчути.

В форматі вільний мікрофон буде можливість дізнатись про творчий шлях акторів, історію створення кінострічок та побачити цікаві епізоди зі знімального майданчика фільмів «Хайтарма», «Кіборги», «Захар Беркут», «Доброволець», «Чужа молитва», «Додому» і звісно ж культовий «Мирний 21».

Протягом вечора лунатимуть пісні, які вже давно підіймають бойовий дух нашим захисникам та надають сили і впевненості для наближення нашої Перемоги.

Захід Благодійний

Кошти від придбання квитків підуть на побудову кримськотатарської садиби на території Національного музею народної архітектури та побуту України.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool