У Кропивницькому Андрій Райкович розповів про життя міста під час війни

Березень 07, 2022 | Новини | Переглядів: 644 | Коментарі: 0

Душею і серцем кропивничани з кожним українським містом, яке палає під ворожими градами, смерчами і ракетами. Звірству меж немає. Вони вбивають дітей! Не дають розгорнути «зелені коридори».

"Кропивницький приймає переселенців не лише вночі, а й вдень. Намагаємось швидко розмістити, погодувати і відправити далі.
Дякую усім вам за дзвінки, за допомогу, за харчі, та просто за тепле слово.

Ми на контакті з усіма підприємствами, лікарнями, школами, садками, з усіма комунальними службами. Кожен виконує свою роботу. Намагаємось, щоб всі сервісні служби, зокрема ЦНАП, навіть в умовах воєнного часу були максимум корисними.
Виходимо на контакт з фермерами, місцевими підприємцями, щоб зробити певні запаси для соціально незахищених категорій, якими опікуються наші соціальні служби.

В той же час отримую купу повідомлень, що в окремих торгових точках і в аптечній мережі з’являються захмарні ціни на товари. Не хочеться в такий час посилати контролюючий десант. Кожному є чим займатися. Але попереджаю, якщо мені ще напишуть, що в магазині майонез в п’ять разів дорожчий, ніж зазвичай, не ображайтесь! І пам’ятайте, що зараз – воєнний час.

Якщо ми будемо Людьми, кожен на своєму місці, ми обов’язково вистоїмо і переможемо!", - написав у телеграм каналі міський голова Кропивницького Андрій Райкович 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool