У Кропивницькому активісти передали нужденним продуктові набори

Квітень 24, 2020 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

В складну життєву ситуацію під час карантину потрапили підопічні Центру тимчасового утримання для безпритульних людей в Кропивницькому. 

Насамперед всі труднощі пов’язані з тим, що безпритульні, які перебувають в закладі, на час карантину втратили роботу, а разом з нею залишилися і без коштів на прожиття.

На минулому тижні директор міського центру соціальних служб для сім’ї та молоді Олег Краснокутський звернувся до небайдужих містян надати допомогу.

На це звернення відгукнулися активісти міського осередку ПП «Ліва опозиція», які в рамках свого благодійного проекту «Ми разом!» передали нужденним продуктові набори.

- Щойно, довідавшись про цю ситуацію, ми вирішили обов’язково допомогти людям, котрі за різних обставин опинились в складній життєвій ситуації, але не змирились і не опустили рук. Вони прагнуть повернутися до нормального життя і наша допомога їм вкрай потрібна, - говорить лідер кропивницьких лівих Василь Мосієнко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool