У Кіровоградському слідчому ізоляторі відзначили Всесвітній День дитини

Листопад 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1083 | Коментарі: 0

20 листопада 2014 року у Кіровоградському слідчому ізоляторі за ініціативи відділу соціально-виховної та психологічної роботи відбувся захід присвячений Всесвітньому Дню дитини.

Яким би обдарованим не було підростаюче покоління, однак воно потребує опіки й уваги, любові та захисту з боку дорослих, особливо у випадку, коли діти знаходяться у місцях попереднього ув’язнення.
Неповнолітні узяті під варту, самі виявили бажання взяти активну участь у підготовці до свята. Вони власноруч виготовили тематичні плакати, прикрасили навчальний клас повітряними кульками та саморобними виробами у стилі орігамі.
Інспектор відділу соціально-виховної та психологічної роботи з неповнолітніми Наталія Завада ознайомила аудиторію з основами положеннями Декларації прав дитини та Конвенції про права дитини.
У рамках заходу відбулась вікторина, котра дозволила підліткам закріпити отриману інформацію. Наприкінці святкування неповнолітні отримали у подарунок солодощі.

Наталія Завада Кіровоградський слідчий ізолятор УДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool