У Кіровоградському облавтодорі відбулась виробнича нарада

Лютий 27, 2017 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

Попередньо підвели підсумки роботи взимку та окреслили основні напрямки діяльності на найближчий час.

Як зазначив начальник Служби автодоріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко, цієї зими спрацювали злагоджено і оперативно. Хоча негода й перевіряла на міцність та витримку, транспортного колапсу вдалося уникнути.

- Зима ще не завершилася, але ми вже можемо підводити перші підсумки та робити висновки, - додав начальник Служби. – У тих випадках, де траплялися збої в роботі через людський фактор – винні будуть притягнені до відповідальності, а там де через погодні умови – робитимемо висновки, щоб в майбутньому не повторилася ситуація. Хоча як показує багаторічна практика – проблема з проїздом завжди виникає в одних і тих же місцях у степовій зоні – Бобринецький район, Устинівський, частково Компаніївський, Новоукраїнський та Добровелчківський.

Директор облавтодору Андрій Руднік наголосив, що тісна співпраця між філіями, їх допомога одне одному у скрутний час дозволили максимально швидко ліквідувати снігові перемети і забезпечити проїзд до всіх населених пунктів. Обійшлися практично повністю власними силами, адже стороння техніка долучалася лише на розчищенні доріг місцевого значення.

Попередньо підвели підсумки роботи взимку та окреслили основні напрямки діяльності на найближчий час.

Поговорили на нараді і про витрати, і про потреби. Цього сезону протиожеледної суміші витратили майже вдвічі більше,ніж у попередні роки – 47 тисяч тон, замість звичних 25-27 тисяч тон. У всіх філіях в наявності ще є залишки посипаної суміші, тож у разі погіршення погодних умов працюватимуть у звичайному режимі і безпечний проїзд забезпечать за рахунок тієї ж взаємодопомоги.

Окрім забезпечення посипними сумішами проблемним є питання і закупівлі пального. У «гарячий» час паливно-мастильні матеріали використовуються дуже швидко, тож треба збільшувати їх запаси, особливо бензину.
Зараз робота «максимум» буде проводитися в напрямку аварійної ліквідації ямковості, щоб до 1 травня це питання закрити і стрімко увійти у будівельний сезон. Останнє слово залишається лише за фінансуванням з державного бюджету.

Прес-служба САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool