У Кіровоградській області інспектори ДАІ виявили автомобіль з «підробками»

Травень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1443 | Коментарі: 1

22 травня близько 18.10 години інспектори роти ДПС ДАІ при УМВС України в області під час несення служби на автодорозі Київ - Одеса зупинили автомобіль «Форд», яким керував 31-річний житель села Луполово Ульяновського району. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області

Під час перевірки документів на вказаний вище автомобіль інспектори ДАІ виявили, що свідоцтво про реєстрацію даного транспортного засобу має явні ознаки підробки.
Під час огляду номерів агрегатів кузова та двигуна вищевказаного автомобіля встановлено, що номер шасі має сліди механічного втручання та не відповідає записам у реєстраційних документах.

Для проведення подальшої перевірки за даним фактом водія та автомобіль «Форд» було доставлено до Ульяновського райвідділу міліції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool