У Кіровоградській місцевій прокуратурі проведено спільну нараду керівників правоохоронних органів

Квітень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1381 | Коментарі: 0

Під головуванням керівника Кіровоградської місцевої прокуратури Дмитра Прокопчука відбулась спільна нарада керівників правоохоронних органів міста Кіровограда та Кіровоградського району.

На заході обговорено результати боротьби із злочинністю та протидії корупції на піднаглядній території за перший квартал поточного року, а також йшлося про стан виявлення злочинів у сферах економіки, земельних відносин та бюджету, рівень захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави, протидії наркозлочинності.

Керівництвом місцевої прокуратури вказано правоохоронним органам на окремі негативні тенденції у структурі злочинності та в стані ефективності боротьби зі злочинністю та корупцією, які потребують невідкладного реагування.
За підсумками наради визначено низку спільних, скоординованих заходів, які спрямовані на поліпшення стану законності на підвідомчій території.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool