У Кіровоградській міській раді відбувся день депутата

Жовтень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

5 жовтня у Кіровоградській міській раді відбувся День депутата. Депутатський корпус розглянув оновлений проект Програми розвитку міста Кіровограда на 2011 – 2015 роки, який є складовою обласної програми «Центральний регіон – 2015».

Час вимагає використання новітніх технологій менеджменту, у тому числі при виробленні управлінських рішень у забезпеченні життєдіяльності всього складного господарського комплексу міста, наголосив перед презентацією нового проекту міський голова Олександр Саінсус. Влада повинна чітко розуміти, а громада має бачити перпективи розвитку Кіровограда на найближчі 5 років. Програма розвитку Кіровограда створена таким чином, що може дати відповіді на конкретні запитання по кожному пункту, внесеному до неї: джерела фінансування, терміни виконання, виконавці, механізми контролю та індикатори успіху. Подібна програма, відзначив Олександр Саінсус, створена у Кіровограді вперше за 20 років. Тож міський голова висловив сподівання, що навколо її остаточної підготовки для винесення на розгляд міської ради об’єднається весь депутатський корпус.
Презентуючи саму Програму, заступник міського голови Ігор Василенко відзначив, що Кіровоград готовий до глибоких реформ в галузях житлово – комунального господарства, транспортного обслуговування та гуманітарної сфери. Такі реформи і складають основу майбутнього Програми.
Зокрема, основною її місією Ігор Василенко назвав створення сприятливих умов для життєдіяльності мешканців міста, суттєве підвищення добробуту населення через забезпечення ефективного використання потенціалу економіки міста, активізацію інноваційно-інвестиційної діяльності, динамічного розвитку інфраструктури та реалізації концепції соціальної відповідальності влади, бізнесу, суспільства.
В галузі ЖКГ Програма передбачає реформування у 2012 році діючої системи ЖЕКів і КРЕПів через формування служби єдиного замовника (з функцією єдиного розрахункового центру) у співпраці з органами самоорганізації населення (будинкові комітети) та створення у 2012 році на базі комунального підприємства «Кіровоградська аварійно-диспетчерська служба» єдиної централізованої міської служби, відповідальної за ремонт, утримання та технічний стан інженерних мереж, підвищення якості надання послуг та економія коштів дотації з міського бюджету, передбачених для фінансової підтримки цього підприємства шляхом спрямування на ці цілі коштів передбачених у тарифі на утримання житлових будинків.
У сфері забезпечення належної роботи громадського транспорту передбачається оптимізація та формування мережі автобусних маршрутів, виключення дублюючих, ліквідація нераціональних і введення нових міських автобусних маршрутів, приведення кількості автобусів у звичайному режимі до існуючого пасажиропотоку та потреб у соціально значущих послугах, досягнення раціонального співвідношення між різноманітними (по пасажиромісткості) типами рухомого складу, задіяного в обслуговуванні міських маршрутів, створення «Центральної диспетчерської служби» Кіровоградської міської ради та запровадження диспетчеризації управління та моніторингу міського пасажирського транспорту за допомогою GPS-навігаційного обладнання (насамперед по соціально-значимій маршрутній мережі).
Ряд пропозицій щодо удосконалення Програми депутати міської ради надали вже під час обговорення. Міський голова Олександр Саінсус визначив термін 10 днів для аналізу та внесення коректив, після цього депутати міської ради мають остаточно розставити всі крапки у старегічній програмі розвитку Кіровограда.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

У Кіровоградській міській раді відбувся день депутата

У Кіровоградській міській раді відбувся день депутата

У Кіровоградській міській раді відбувся день депутата
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool