У Кіровограді знову суботник

Квітень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1194 | Коментарі: 1

6 квітня в рамках загальноміської акції “Чисте місто” трудові колективи підприємств, установ та організацій, мешканці приватного сектору виходять на другий у цьому місяці суботник по наведенню благоустрою території обласного центру.  

Заступник міського голови Микола Вєщев відзначив, за преший тиждень квітня, завдяки участі кіровоградців у генеральному прибиранні, місто стало набагато чистішим і привабливішим. Проте, наголосив Микола Вєщев, у Кіровограді є ще багато місць, де треба докласти зусиль для наведення чистоти. Тож міська влада закликає всіх небайдужих городян долучитися до благородної справи і зробити 2012 рік – роком чистоти для обласногоцентру. Микола Вєщев також нагадав, що, відповідно до рішення виконавчого комітету,, загальноміські суботники у Кіровограді проходитимуть 6, 12 та 28 квітня. Упродовж усієї дії акції “Чисте місто”, міське сміттєзвалище прийматиме безкоштовно сміття від мешканців, підприємств, установ та організацій. До акції “Чисте місто” активно долучилися учні і студенти закладів освіти Кіровограда. Так, за інформацією начальника управління освіти міської ради Лариси Костенко, учнівські і педагогічні колективи загальноосвітніх шкіл і дошкільних навчальних закладах вже тиждень прибирають закріплені території. Студенти медичного коледжу 4 квітня наводили лад на набережній Інгулу, а студенти Кіровоградського державного педагогічного університету сьогодні працювали на провулку Театральному від вулиці Дворцової до вулиці Медвєдєва.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool