У Кіровограді знову грабіж

Березень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився раніше судимий 33-річний житель Полтавської області. Застосувавши фізичну силу, грабіжник відібрав у кіровоградця вироби із золота й телефон. За такі дії молодику загрожує до шести років позбавлення волі.

Пригода сталася пізно ввечері. 41-річний кіровоградець перебував на робочому місці в одному з готельних комплексів обласного центру. До приміщення зайшов чоловік, який раніше винаймав номер у закладі.
Спілкуючись, чоловіки вийшли на вулицю, де між ними виник конфлікт. Словесна сварка переросла в бійку. Кіровоградець отримав кілька ударів та впав на землю. Після чого, зловмисник зірвав з шиї потерпілого золотий ланцюжок з обручкою, відібрав мобільний телефон і втік.
Прийшовши до тями, чоловік дістався до готелю. Адміністратор закладу викликав швидку медичну допомогу та правоохоронців.
Як повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського міськвідділу міліції Володимир Гавриленко, за наданими потерпілим прикметами оперативники встановили особу грабіжника та через дві години затримали його. Під час особистого огляду у затриманого було вилучено викрадені речі – телефон та ланцюжок.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool