У Кіровограді змінено тариф на вивезення сміття з приватного сектору

Січень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1268 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вніс зміни до рішень виконкому від 22 вересня 2008 року № 1447 «Про погодження тарифу на послуги з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів з приватного житлового сектора м.Кіровограда, що надаються ТОВ “КАТП-1128” та від 10 березня 2009 року №347 “Про погодження тарифу на послуги з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів з приватного житлового сектора м. Кіровограда, що надаються КП “Кіровоград - Універсал 2005”.

Відповідно до прийнятого рішення, тариф на послуги з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів з приватного житлового сектора міста Кіровограда, що надаються цими підприємствами, становитиме 8,41 грн. з одного мешканця на місяць (з урахуванням ПДВ та рентабельності).

Зміна тарифів, відзначила під час засідання виконкому начальник управління економіки Олена Осауленко, викликана збільшенням норм надання послуг з вивезення побутових відходів
Дані тарифи вступають в дію через 30 днів після їх оприлюднення у віснику Кіровоградської міської ради “Вечірня газета”.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool