У Кіровограді жінка вбила свою безпомічну матір

Жовтень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, 56-річна місцева жителька розправилася з 90-річною матір’ю через те, що їй набридло доглядати за хворою, безпомічною жінкою. За вчинене зловмисниці загрожує до десяти років позбавлення волі.

Між родичками, які мешкали у квартирі разом, постійно виникали конфліктні ситуації та сварки. Зловмисниця нерідко скаржилася подругам на те, що їй вже набридло доглядати за хворою.
Того вечора кіровоградка розпивала зі знайомим спиртні напої. Коли чоловік пішов, між молодшою та старшою жінкою знову виник сімейний конфлікт. Розлючена захмеліла донька схопила металеву кружку й завдала нею кілька ударів старенькій по голові та почала бити її руками по тілу. Після цього зловмисниця поклала пенсіонерку на ліжко й пішла спати.
На ранок від отриманих тяжких травм потерпіла померла. Побачивши бездиханне тіло, жінка викликала швидку допомогу та правоохоронців.
Намагаючись ввести міліціонерів в оману, зловмисниця вигадала історію про те, що знайшла родичку побитою на вулиці й забрала її додому. Та одного вона не врахувала. Доказом кримінального правопорушення стали її закривавлені речі, які працівники міліції знайшли у ванній кімнаті. Тож оперативники відразу встановили справжні обставини злочину й затримали зловмисницю.
Жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool