У Кіровограді затримали "липового" Казанова

Червень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1329 | Коментарі: 0

28-річний житель обласного центру на одному з веб-ресурсів під вигаданим ім’ям створював оголошення щодо надання особами жіночої статті інтимних послуг за грошову винагороду. Громадяни, які замовляли такий сервіс та погоджувалися внести передоплату, позбувалися своїх коштів.

На гачок шахрая потрапив житель міста Олександрії. Через електронну пошту та смс-листування чоловік з’ясував умови отримання зазначених послуг та місце зустрічі.
Зловмисник, який був зареєстрований на сайті під жіночим ім’ям, повідомив замовнику, що він має перерахувати 50% попередньої оплати на електронний гаманець. Таким чином кіровоградець заволодів грошовими коштами потерпілого у сумі 350 гривень.
Ще однією жертвою шахрая став житель Дніпропетровської області. За аналогічної схемою зловмисник видурив у чоловіка 150 гривень.
Отриманні у незаконний спосіб гроші кіровоградець перерахував з електронного гаманця на інші належні йому розрахункові рахунки та у подальшому витратив на власні потреби.
Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

За матеріалами сектору боротьби з кіберзлочинністю УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool